.

Gastenboek

Klik hier om een tekst te typen.

                                   

Schrijf uw ervaringen en/of opmerkingen over ons, de hondjes of over de site en wij plaatsen het in ons gastenboek!

                              

Reactie plaatsen

Reacties

Jirska Naber
9 maanden geleden

Lieve Ilse, heel erg bedankt voor je hulp bij het herplaatsen van mijn Russische Toy Terriër Dobby!
Fantastisch dat jij je belangeloos inzet, ook al komt het hondje oorspronkelijk niet eens bij jou vandaan.
Dobby is een schat en verdient een huisje waar hij tot zijn recht komt. Zonder hulp van jou en van Wendy had ik het niet aangedurfd!
Jullie hebben echt hart voor de Russische Toy Terriërs (ook voor andere dieren trouwens 😉)
XXX Jirska

Annemiek en Ton van Anraad
10 maanden geleden

Voordat we van start gaan met ons verhaal, wil ik ons eerst even kort voorstellen:
Wij zijn Annemiek en Ton van Anraad. Trotse bezitters van een Russische Toy Terriër met de, door de kleinkinderen uitgezochte naam “Stitchie”
Stitchie is onze 10e hond en onze 3e terriër (2 maal geen ras, 2 maal Yorkshire terriërs, 3 maal jachthonden en 2 echte waakhond, Bouvier, Kangal)

De aanleiding dat we weer op zoek zijn gegaan naar een hond is gelegen in het feit dat we onze huishond en vriendje “Neo” (vuilnisbakkie zeggen we in Rotterdam) veel te vroeg hebben moeten laten inslapen (hartfalen) en wij het heel erg stil in huis vonden zo zonder ons vriendje. Omdat we heel graag reizen (camper) en heel veel camperaars een hond als reisgenoot meenemen, begon het te knagen. Lang verhaal kort, we wilden weer een nieuw huisvriendje. Maar wat moet het dan worden?
Hier bood internet uitkomst en na avonden lezen en zoeken viel onze keuze op de Russische Toyterriër. Want alhoewel ze klein zijn blijven het echte schrandere, levendige en speelse honden en dat wilden we graag.

Vervolgens natuurlijk kijken op diverse websites bij welke fokker wij ons het beste thuis zouden voelen. Nou dat was eigenlijk appeltje eitje, want de kennel Matroesjka stak er op alle fronten bovenuit.
Vervolgen hebben wij voor het eerst contact opgenomen met Ilse Sap en in dat gesprek werd eigenlijk gelijk bevestigd wat wij al aan de website hadden gezien. We hadden te maken met een Topfokker nee eigenlijk met een dame die het fantastisch vindt om haar passie, namelijk “Prachtige/kerngezonde en raszuivere Russische Toy Terriërs fokken”, zo goed mogelijk over te brengen. Wij werden gelijk uitgenodigd om naar de jaarlijkse Toydag te komen. Nou dat hadden we voor de objectiviteit beter niet kunnen doen. We hadden onze jongste kleinzoon meegenomen (aanrader wanneer je niets meer te vertellen wilt hebben) en op de terugweg was het besluit genomen. Onze 10e hond zou een Russische Toyterriër worden.

Probleempje.
Net nu we het besluit hadden genomen werd duidelijk dat kennel Matroesjka op korte/middellange termijn geen hondje voor ons zou hebben. (Teefje niet drachtig en een wachtlijst) Wij heel stoer verteld dat wij de tijd hadden. Klinkt stoer maar zeker ik ben minder stoer dan ik dacht want Ilse had iets gezegd over een nestje dat beschikbaar zou komen van een vriendinfokster en dat onze Toyterriër dan echt uit Rusland zou komen. Wij weer naar internet en daar werden wij niet rustiger van. Eigenlijk staat daar niet doen!

Wat nu te doen?
Bezoekje aan Ilse leek ons wel een goed idee dus wij op pad. Ik als gewezen adviseur/projectleider had keurig mijn huiswerk gedaan en een lijstje met eisen en wensen gemaakt want je wilt toch een beetje toetsen of het te vertrouwen is. Nou toen ging het snel.
Er bleek namelijk een reutje te zijn en in het gesprek werd al snel duidelijk dat mevrouw Ilse haar hart op de goede plaats heeft zitten. Kortom Annemiek en ik trokken al op de terugweg de conclusie dat het helemaal vertrouwd was en dat Ilse, los van dat ze een uitstekende Fokker, ook gewoon een heel plezierig mens is.
Na nog een familieberaad met 2 zoons een schoondochter en 3 kleinkinderen (aanrader, nooit doen wanneer je objectief wilt blijven) hebben Annemiek en ik de knoop doorgehakt. Ilse haar reactie was veelzeggend: O wat leuk maar mocht het zo zijn dat het allemaal toch een beetje tegenvalt dan hoefden we ons niet verplicht te voelen. Nou kom daar maar eens om bij nogal wat andersoortige fokkers.

Ja en toen was het zo ver!
Wij hadden een korte vakantie gepland en zaten in België toen werd bevestigend dat de reu, samen met zijn zusjes de reis hadden aangevangen en naar alle waarschijnlijkheid op 06 oktober 2018 kon worden opgehaald bij Ilse. Wij met de camper naar de jachthaven van Numansdorp gereden (trouwens een aanrader, geweldig plek). En ja hoor vroeg in de middag weden we netjes opgehaald om onze “Gozert” (Rotterdams voor stoere jongen) op te halen. Nou ik ben inmiddels 67 en 9 honden verder maar ik was zenuwachtig en ongeduldig als een kind.
Na binnenkomst werden we uitgenodigd om op onze knieën onder een kastje te kijken want daar zaten ze met z’n drieën. We herkende Stitchie gelijk en waren helemaal verkocht. Daar gingen alle wensen en eisen. Stischie was van ons en daar kon niemand meer iets aan veranderen.
Natuurlijk hebben we, onder het genot van diverse koppen koffie en koek, alles doorgenomen en geconcludeerd dat het zakendoen met kennel Matroesjka meer in het bijzonder met Ilse Sap helemaal in lijn is met wat het aankopen van een huisdier zou moeten zijn. Ilse maakt er echt een feestje van en als klap op de vuurpijl krijg je, buiten een berg heel relevante tips, ook nog je armen vol met cadeautjes mee. Dame Annemiek en ik vonden het een eer en genoegen om met jouw zaken te doen. Je bent een prima ambassadeur voor dit geweldige jonge ras.

Tot slot zou ik mij kunnen voorstelen dat u wilt weten hoe het met Stitchie is.
Met Stischie gaat het bijzonder goed. Introduceren bij onze dame Kangal is (nog) niet helemaal gelukt. Vinden we ook echt een beetje eng want onze Habiba (zo heet de Kangal) heeft alleen een kop die een maal zo groot is als Stischie. We dachten dat we een zo’n klein hondje toch een beetje anders moesten opvoeden dan dat we gewend waren. Nou dat was dus een doodlopende weg. Nu doen we het weer conform ons gevoel en met onmisbare ondersteuning van Ilse (ongelofelijk maar die kan je dus bijna dag en nacht app’n/bellen) Gelukkig is onze laatste eis ook niet uitgekomen namelijk: De eis dat onze hond beslist niet dominant mocht zijn, dit omdat Habiba een zeer dominante tante is. Onze gozert is niet zo’n beetje dominant. De hond (kooiker) van mijn zoon en schoondochter heeft nog maar weinig te vertellen maar als Stichie echt te ver gaat dan is het natuurlijk gewoon klaar.
Het boek Stischie van Anraad kent al vele bladzijdes en is een regelrecht feest om mee te maken. Wij hopen en gaan er van uit dat we nog vele bladzijdes in het boek Stitchie kunnen schrijven.

Ilse bedankt dat jij een zeer gewaarde reisgenoot bent in het avontuur dat Stitchie heet. Chapeau!

Dikke kus van Annemiek, Ton en natuurlijk en poot(je) van onze gozert “Stitschie

Lian Smits
een jaar geleden

Lieve Ilse
Eindelijk eens in de 'pen' geklommen ;)
Inmiddels zijn onze toys al 3 resp 2 jaar, ze hebben zelfs al een nestje van 2 prachtige pups gehad;
Dus we hebben al veel samen doorgemaakt met deze doggies
Als je vraagt wie Ilse Sap is, dan antwoord ik met de woorden: zij is de Nederlandse goeroe van de Russische toys.
Zij is inmiddels de moeder en (over?)grootmoeder van het groeiende aantal toys in Nederland.
Wat mooi is, is dat ze contact houdt en haar jonkies blijft volgen
Als ze het gevoel heeft dat je het niet goed doet, steekt ze dat niet onder stoelen of banken, want het zijn tenslotte ‘haar’ (klein)kinderen. Ze staat je altijd bij met adviezen als het om de toys gaat.
Inmiddels is onze band uitgegroeid tot/zodat slechts een half woord voldoende is, bij zorgen en twijfel.
En dat gevoel dat je zeker wil weten dat de pups goed terecht komen, ... kennen we nu ook.
Ilse, bedankt dat we via jou in contact zijn gekomen met deze prachtige beestjes
Lian Smits

Shirly
een jaar geleden

Lieve Ilse,

Wat was het een fantastische middag. Wij, Hennie, Romée, Yara en ik hebben de hele middag genoten.
Alle hondjes hadden heel veel plezier. Voor ons was het de 1e keer, maar we weten nu al dat we elk jaar van de partij zullen zijn. Polly heeft haar zusje ook nog gezien. Verder was er nog een klein parcoursje uitgezet en hier werd Polly 3e.
Ze ging blij, met de beker en een medaille, weer naar huis. Wat zal ze lekker slapen en dromen over deze middag.
Ilse hartelijk dank voor zoveel hondenplezier.

Shirly

Shirly
een jaar geleden

Goede morgen Ilse,
Gisterenavond met de kleinkinderen Romée en Yara afgesproken dat we met z'n allen naar Hoogerheide komen.
Romée en Yara hebben gisteren weer een fotoshoot gedaan met Polly. Polly rent en vliegt over de zandheuvels van Kootwijkerzand en heeft het erg naar haar zin. Polly doet alles wat Romée en Yara vragen: mooi zitten, rennen etc.
Romée en Yara hebben heel erg veel zin in zondag 26 augustus. Dus komen we met z'n allen.
Hartelijke groet van Polly en haar baasjes.

Ilse Sap
een jaar geleden

Wat ben je toch een schat Shirly!!
Ik doe het met liefde hoor....

Shirly
een jaar geleden

Ik schreef aan Ilse een email. Ik wilde vertellen hoe blij we met Polly zijn en dat ze het goed doet. Daar vertelde ik haar ook dat ik pillen had gekregen (gekocht) van de dierenarts om Polly tegen vlooien en teken te beschermen.
Later in dierenwinkel kreeg ik te horen dat je geen pillen moet geven aan de hond maar dat je een pipet met vloeistof moet nemen en boven in de nek moet druppelen. Tegen vlooien teken etc.
Kreeg ik van Ilse een email retour met het verzoek om Polly die rotzooi niet te geven.
Ook stuurde Ilse mij een open brief die aan alle dierenartsen gericht is in Nederland en Belgie.
Ik schrok van alle informatie. Ik gooi direct alle spullen weg die ik bij de dierenarts heb gekocht.
En dan te bedenken dat alles via dierenarts heel erg duur is.
Ik heb mijn lesje geleerd. Mijn Polly is mij alles en ik wil voor haar het beste wat er te krijgen is. Voortaan vraag ik eerst aan Ilse wat ik moet doen.
Ilse wat ben je toch een prachtig mens, je houdt van al je hondjes die je hebt en die al bij een ander baasje zijn. Altijd geef je goede raad en daar gaat veel tijd in zitten maar je doet het toch maar. Je zegt als je een nieuw baasje een hondje verkoopt dat de prijs altijd 1250 euro is. Dat is duurder dan dat er soms bij andere puppy's wordt gevraagd Maar niemand weet dan op dat moment dat je het nieuwe baasje een geschenken pakket meegeeft zodat jouw hondje het beste krijgt wat er is. Ook voedsel en snoepjes en speelgoed zit daar bij. Ook niemand weet dat je, als het nieuwe baasje een vraag heeft je altijd klaar staat met raad en daad.
Lieve Ilse, als je dan bekijkt wat je nog doet voor al je puppy's dan is dat veel meer waard dan welk bedrag dan ook. Je zorgt graag en met veel liefde voor iedereen, zodat al jouw verkochte puppy's het goed hebben bij hun nieuwe baasjes. Ik vind je een pracht mens die alleen maar het beste voor heeft met haar hondjes.
Ze moeten maar naast Moederdag, Vaderdag, dierendag een fokkerdag benoemen. Dan zal jij elk jaar weer de winnares zijn.
Veel liefs van Polly en haar baasjes Hennie en Shirly

Familie Brokmann
2 jaar geleden

Na een lange weg van ziekte door over enting bij de dierenarts lukt het Indy niet om bij ons volledig te kunnen herstellen.
Na maanden van overwegen en denken hebben wij dan toch besloten dat het beter is voor Indy maar ook voor Yara dat het beter was om een nieuw thuis te vinden voor haar. Yara die te dominant is naar Indy en zij die er teveel last van had om te kunnen herstellen.
Nu heeft Indy een prachtig nieuw thuis die Ilse natuurlijk voor ons heeft gevonden.
Onze dank gaat uit natuurlijk naar Ilse en de familie die Indy zo een liefdevol en goed thuis heeft gegeven!! Het had voor Yara en Indy niet beter af kunnen lopen dan dat het nu is.

Veel liefs van Ruud Francis & Esmee Brokmann

Chris, Josée en gina
2 jaar geleden

Ha ilse hier een berichtje van gina en ons.
Het gaat super, gina is een ontzettend lief en blij hondje die op gaat in de roedel katten die haar prima opvoeden.
Ze is erg leergierig en trouw aan de mensen die ze kent.
Ook is ze waaks en heeft ze precies door wat er om ons heen gebeurt voordat ik er erg in heb.
Wandelen langs het kanaal bij de vesting vind ze prachtig en ze is het liefste de hele dag bij me.
Zoals je al zei denken veel mensen dat het een chihuahua is in verband met de grootte maar qua karakter herken ik daar (in positieve zin) vrij weinig in en is ze niet dominant.
Kortom ons maatje en precies wat ik zocht in een hond!
Groetjes van ons en wie weet komen we elkaar eens tegen.

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Iedereen vindt de oortjes van de Russische Toy Terriers erg mooi en dat is ook erg mooi, maar als je naar hondjes kijkt die hun staartje omhoog hebben staan dan zie je meestal hun kale kontje.
Mijn Polly heeft haar staartje omhoog en dan zie je dat ze een mooi kontje heeft en dat de haartjes van haar linkerbil vallen over haar kontje en de haartjes van haar rechterbil vallen ook over haar kontje. Zo zie je een mooi achterwerk van een hondje en kijk je niet tegen een kaal kontje.

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Lieve Ilse,

Ik heb even wat problemen gehad met eten. Polly is geen grote eetster, dus dacht ik dat verandering van eten haar weer een boots zou geven. Maar jij zei dat de brokken die ze nu krijgt niet geperst zijn en dat deze twee soorten niet samen moet laten eten.
Ongevraagd krijgen we dan tips hoe we Polly kunnen stimuleren. We blijven geperste brokken geven omdat die snel uit elkaar vallen in de maag en maagtorsie voorkomt.Nu gisteravond haar Duck-phasant gegeven en ze at zowat het bakje erbij op.
Polly slaapt nu tot rond 06.30 - 07.00 uur. Daar zijn wij weer blij mee, niet meer in de nacht opstaan. Polly doet je weer de lieve groeten en die krijg je ook van ons.
PS: ik heb nog nooit een fokker gezien die zoveel doet nadat depuppies een nieuw baasje heeft gevonden.
ILSE JE BENT DE BESTE FOKKER DIE ALTIJD VAN AL HAAR PUPPIES HOUDT.

Ilse Sap
2 jaar geleden

Lieve Francis en Ruud, fam Brokman,
Met liefde gedaan hoor! Niets is teveel. Zodra ze bij me weggaan is het niet uit het oog uit het hart❤
Ik blijf van ze houden... in voor en tegenspoed😍
Ik hoop dat Indy nu lekker aansterkt, het begin is er! Veel liefs, Ilse

Familie Brokmann
2 jaar geleden

Lieve Ilse,

Wat heb jij weer veel betekend de afgelopen weken voor Indy.
Alle hulp die jij ons geboden hebt en nog steeds geeft.
Wij zijn jou hier eeuwig dankbaar voor, dit is een heel belangrijk punt geweest voor het herstel van Indy!
Wij gaan ervoor zodat lieve Indy weer lekker kan herstellen.
En alle complimenten voor jouw als fokker en het grote hart wat je hebt voor de hondjes!
Veel liefs Familie Brokmann

Familie Brokmann
2 jaar geleden

Lieve Ilse,

Wat heb jij een groot hart als het gaat om de hondjes Yara en Indy!
Jij staat altijd klaar met goede adviezen en steun als er vragen of problemen zijn.
Wij zouden niet weten wat wij zonder jouw zouden moeten!
Wij duimen dat alles weer goed komt met onze prinses met alle inspanning die jij erin wil steken.
Alvast onze grote dank daarvoor!!
En natuurlijk bedankt dat je er altijd voor ons bent!
Veel liefs familie Brokmann

ilse
2 jaar geleden

Hai sabrina,

Dankjewel...ik zal het doorgeven! Echt heel triest... ik heb een mooie canvas voor haar laten maken zodat ze haar nog elke dag kan zien♡
Helaas gebeuren dat soort dingen soms.... een heel groot verdriet....

Groetjes Ilse

Sabrina
2 jaar geleden

Hallo, wil via deze weg veel sterkte wensen aan de vriendin van Ilse die haar hondje en dus maatje nu moet missen voor altijd... pfff heftig hoor! sterkte!

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Lieve Ilse, dank je wel voor je reactie op mijn email. Je geeft altijd goede tips zodat ik er weer mee aan de slag kan. Als onze Polly alleen nog rustig de nacht wilt doorslapen dan zijn we al erg blij. We hebben zelfs het reukdoekje van jullie kennel bij Polly liggen.
De wekker en een dikke deken is er ook. Maar onze Polly is nooit alleen want wij zijn met pensioen. Dus we gaan proberen toch maar elke dag even uit beeld te gaan. wie weet wat dat ons zal brengen.
Ilse, nogmaals dank dat ik altijd op je terug mag vallen. Hartelijke groeten en een pootje van Polly.

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Lieve Ilse, aanstaande zondag wordt onze Polly 6 maanden.
Ze doet het goed en we zijn erg blij met haar. Alleen is ze 's nachts vaak aan het blaffen. Soms omdat ze iets moet doen maar meestal omdat ze niet graag alleen is.
Ik laat haar rond 22.15 uur de laatste keer uit en ga niet eerder naar huis voordat ze gepoept en een plasje heeft gedaan. Dan is ze de ene nacht lief en stil en de andere nacht is het weer spoken.
Over 3 maanden gaan we verhuizen en ik hoop dat ze dan in haar nieuwe omgeving ze zich beter zal gaan gedragen 's nachts. Overdag is ze geweldig.
Ze is zindelijk maar ook heel erg slim. Als ze onderweg gepoept en/of geplast heeft krijgt ze een brokje als beloning en dat komt uit mijn rechter -broekzak. Als ze weer een brokje wilt gaat ze voor me staan en kijkt ze naar mijn rechterbroekzak. Super slim toch. Ook als ze thuis is en b.v. bij de achterdeur staat en blaft. geeft ze het idee dat ze iets moet doen, ook dan krijgt ze een brokje maar uiteindelijk doet ze niets. Ja onze Polly is slim maar ze wil liever niet alleen thuis zijn. Voor ons geen probleem want we zijn gepensioneerd en dus altijd thuis samen met Polly.
Vaak heeft ze (bijna altijd rond 19.00--20.00 uur) een hyper moment. Ze rent door de kamer naar de keuken achter de banken langs en weer terug. Dat kan ze zo'n 10 minuten volhouden en dan wilt ze meestal direct poepen en als ze dan binnen is wilt ze direct slapen. Waar komt dit door? We spelen heel veel met haar dus het is niet zo dat ze haar energie niet kwijt kan.
Ook blijft ze haar poep soms opeten terwijl ik haar als extra ander eten rijst met gekookte kipstukjes geef, als extra voeding.
Maar Ilse maak je niet ongerust want we blijven haar het liefste hondje van de wereld vinden hoor. Ze ligt het liefst op schoot. Ze mag veel maar ik wil haar niet in bed hebben. Heb je nog aanvullende tips? Hartelijke groeten van Polly en ons.

Smithd520
2 jaar geleden

Appreciate you sharing, great blog post.Thanks Again. Really Cool. dekcaaebkdddfdde

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Polly wenst iedereen in kennel Matroesjka een voorspoedig 2018.

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Lieve Ilse, zojuist is de postbode geweest en die bracht jouw pakketje met daarin twee hele mooie warme jasjes. Nog een kadootje voor Polly.
Zelf weken ná de verkoop van je viervoetige vriendjes blijf je voor ze zorgen.
Je verdiend het om eens in het zonnetje te worden gezet. Daarom hoop ik dat er nog veel baasjes, die via jou een hondje hebben gekocht, maar ook de mensen die elk jaar in het laatste weekend van augustus komen, dit zullen lezen en dat ze het met mij eens zijn.
Ik heb veel gelezen over allerlei fokkers maar ook over baasjes. Je hebt ons vreselijk verwend toen we Polly kwamen halen met allerlei kado's en puppypakket en ook nadat we haar al bijna twee weken in huis hebben blijf je volgen om te zien of je hondjes goed terecht zij gekomen.
Wij zullen heel goed op Polly passen en haar overladen met aandacht en liefde.
Hartelijk dank Ilse voor de twee mooie jasjes.
Hartelijke groet, Shirly

Shirly en Hennie
2 jaar geleden

Lieve Ilse, elke dag houden we meer van Polly. Je zei al dat het net een duracel batterij is. Nu dat klopt wel.
Ik heb een speciaal wijsje en als ik dat fluit dan sprint ze naar mij toe. Ze weet ook al waar ze heen moet als we een wandeling hebben gemaakt en ze heeft geen zin meer. Direct naar huis. Knap hoor.
Iedereen die haar ziet raakt vertederd.
Ik hoop dat jullie een beetje gewend raken dat ze weg is.
Wat ik wel rot vind, ze is zo snel en als ze dan een klein steentje heeft dan slikt ze die soms in.
Kan dat gevaarlijk zijn??
Ze plast niet op de puppy trainingsmatjes maar daar heb ik een oplossing voor. Als ze een slaapje heeft gedaan dan fluit ik mijn wijsje en dan komt ze naar buiten. Soms snel soms pas ná 1 á 2 uur.
Maar ik blijf dan ook buiten en daarna beloon ik haar.
Ilse, Polly is een echt lief schatje, we kunnen haar ná 10 nooit meer missen.
Hartelijke groeten en een pootje van Polly.

Ilse sap
2 jaar geleden

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

S. Brood
2 jaar geleden

Lieve Ilse,

Ik ben zo blij dat ik altijd met allerlei vragen bij je aan mag kloppen.
Vooral je advies met betrekking tot het eten geeft mij een goed gevoel.
Morgen gaan we een portie uit het diepvriespakket proberen het pakket wat wij van jouw hebben gekregen.
We zijn blij dat je ons altijd advies wilt geven. Wij zijn als het ware nog maar beginners en hebben je advies dus altijd nodig.

Met vriendelijke groet,

Shirly Brood

Shirly
2 jaar geleden

Hallo Ilse, wat een lief hondje hebben we vandaag
19-11-2017 bij je op hebben mogen halen.
Na alle spullen en kado's die je ons mee hebt gegeven voor POLLY zijn we in de auto naar Nijkerk gereden. Polly was erg moe en sliep direct in de bench.
Thuis alle bekende en nieuwe spullen in huis neergezet zodat polly rustig de boel kon verkennen.
Ze was direct thuis. Alleen één klein ongelukje maar daarna elke keer netjes buiten plasjes gedaan. Beloond met haar eigen voerbroekjes Farmerfood en één keer een snoepje wat ze heel erg lekker vond. Wij haar baasjes zijn ontzettend gelukkig dat we haar hebben uitgekozen.
Ilse dank je wel voor de goede opvoeding en liefde die je Polly hebt gegeven. Wij zullen zorgen dat het haar aan niets zal ontbreken. In de goede betekenis. We zullen haar met liefde en goede zorg opvoeden. We houden je op de hoogte.
Hartelijke groeten, Shirly

vanessa
2 jaar geleden

Ilse is letterlijk onze reddende engel geweest. Onze hond had tijdens de bevalling een ontsteking opgelopen en moest met spoed worden opgenomen om te vechten voor dr leven. De pups in onze handen achterlatend zonder moeder. Een hele zware klus om ze om de 3 uur proberen te voeden en warm en levend te houden zonder moeder. Wij waren letterlijk ten einde raad en levende te houden. Ilse heeft ons en de pups gered door het inzetten van haar netwerk en knowhow over de verzorging van de pups. Wonderbaarlijk dat er nog zulke lieve mensen bestaan met zoveel liefde voor dieren en voor een ander. Daar kunnen wij allen een mooi voorbeeld aan nemen! Ilse bij deze nogmaals dankjwel voor alle goede zorgen!!

Ilse sap
2 jaar geleden

Ik vind het heel fijn om alle lieve breichten te lezen.... doet me goed!! Ik doe het dan ook echt met liefde en passie♡♡♡♡....

S. Brood
2 jaar geleden

Sinds eind oktober met Ilse emails heen en weer gestuurd.
Op elke vraag kregen we antwoorden. Niets is haar teveel. Waren we nog wat angstig of we er wel goed aandoen om een Russische toy te kopen.
Laten we het maar doen in het voorjaar van 2018. Dan heeft Ilse een eigen nest puppy's.
Maar alles veranderde bij het zien van haar huidige puppy's die uit Rusland komen. Zondag 19-11-2017 gaan we de puppy ophalen. Ilse heeft ons veel verteld en nu zijn we "om". Ilse laat je voelen dat ze van haar honden houdt. Niets is haar teveel. We hoeven niet eens spullen aan te schaffen. We krijgen mandje, dekentje, speelgoed, eten etc. mee. Ilse wilt niet dat haar verkochte puppy's iets te kort komen, of heimwee hebben vandaar ook de pups eigen spullen is meegeven. Ilse we komen er aan.

trudie
2 jaar geleden

hoi ilse .
ik wou je hartelijk bedanken voor vandaag.
rex ligt hier op de bank kapot ha ha .
hij heeft een te gekke dag gehad.
maar wij ook ,
ooo wat hebben we genoten van al die mooie hondjes.
ik zou ze zo allemaal mee naar huis nemen.
nogmaals bedankt voor deze mooie dag.

hannke jongejan
2 jaar geleden

Goede morgen na veel zoeken op internet op deze mooi verzorgde en aantrekkelijke site gevonden.Gistermiddag op het terras van Beach Inn IJmuider Slag op het strand, ook speciaal voor alle rassenhonden toegangkelijk, zaten mijn man en ik aan een kopje koffie.Een zeer vriendelijke man kwam naast ons zitten met zijn lieve vrolijke prachtige teefje Indy, die
al gauw meteen mijn hart stal, en tegen mij aan kwam liggen alsof zij van mij was ik werd terstond verliefd op deze mooie dame van 3 jaar jong zo werd ons verteld door de eigenaar die helemaal verknocht is aan dit mooie hondje rood terra cotta kleurig langharig met zwarte zwier haartjes aan de uiteinden van haar mooie oortjes. Wat een schatje, ik liep de laatste tijd met de gedachten een kleine hondje te zoeken en nu maakte ik voor he eerst kennis, met dit mooie ras en dacht zo'n mooi hondje wil erg graag dit is het waar ik naar zoek de kleur is mijn favoriete kleur sowieso, hier ben ik naar op zoek! De eigenaar van Indy vertelde mij dat hij Indy uit Baarle gehaald heeft!
Zelf ben ik sinds gisteravond en deze morgen gaan zoeken en kwam op deze site terecht zoals ik al eerder schreef. Ik zou ontzettend graag met je in contact willen komen! Ik hoop echt heel erg dat je mij
wilt terug mailen, ik heb ook mijn vaste telefoonnummer en mobiele vanmorgen aan je door gegeven! Hopelijk merk je aan mij dat ik het heel serieus meen, wij hebben geen kleinkinderen, wij mijn man en ik wonen in een appartement bij strand en duinen. Met vriendelijke groet,
Hanneke Jongejan.

trudie
3 jaar geleden

hoi ilse
wou even zeggen dat het met rex heel goed gaat.
hij doet niets meer in huis .
is donderdag naar de kapster geweest ,
hij heeft het daar ook heel goed gedaan,
en zij was helemaal weg van rex ha ha .
hij is en blijft wel een boefje .
iedereen kan weg gaan,
behalve ik dan begint hij te huilen .
ha ha ha
wens je een hele fijne avond toe

trudie
3 jaar geleden

hoi lieve ilse.
ik heb rex een week en twee dagen,
en we zijn hier al heel erg gek op hem.
het is een boefje ha ha ha .
slapen doet hij nog boven ,
en het alleen zijn lukt nog niet .
maar we blijven doorgaan.
want hij moet het toch leren ha ha .
eten doet hij nu redelijk .
we zijn donderdag bij de dierenarts geweest ,
en hij stelde zich daar aan toen hij de spuit kreeg.
maar was vlug over.
maar verder gaat het goed met hem.
wat ben jij een toffe vrouw.
en je hebt rex en mij heel erg verwent ,
we hebben van alles gekregen toen je hem bij mij bracht daar zijn we heel blij mee.
en als er wat is kan ik altijd bellen dat vindt ik wel heel erg fijn.
bedankt voor je goede zorgen.
groetjes trudie

Joan
3 jaar geleden

Lieve Ilse,
Na een zoektocht van bijna 2 jaar had ik eindelijk mijn toy. Jij zorgde hier voor. Jij had niet de variant die ik zocht maar je was bereid om via jouw contacten voor mij opzoek te gaan.
En ja hoor! Na enkele mailtjes over en weer had jij binnen 48 uur voor mij een prachtige langharige toy reutje voor mij gevonden. Ik zag hem voor het eerst op foto's. Wat had hij prachtige ogen en oren. Hij zag er heel lief en ondeugend uit.
Ik dacht meteen dat is 'm.
hij moest uit Litouwen komen. Dat vond ik best wel een beetje spannend, maar het is allemaal goed gekomen. Je had alles heel netjes geregeld.
Ik heb hem de naam Beau gegeven. Ik heb hem nu ruim 5 weken in huis. We horen bij elkaar, het had zo moeten zijn.
Hij heeft zich heel snel aangepast en was al heel snel de katten de baas. Hij is een echte terrier. hij verstopt zijn speeltjes in zijn bench of onder zijn kleedjes. Hij is erg speels en aanhankelijk hij volgt me overal naar toe. En trekt erg de aandacht door zijn oren en ogen. Ik ben erg blij met hem.
Ik heb even moeten wachten maar het is de moeite waard geweest. En wat een prachtige puppy pakket heeft hij mee gekregen, echt fantastisch.
ILSE BEDANKT, voor je inspanning en betrokkenheid.
Wanneer ik voor Beau opzoek ga voor een maatje dan laat ik het je zeker weten. Ik zal ook je site in de gaten houden. En ik blijf graag op de hoogte wanneer er een nestje verwacht wordt met langharige toyś.
Want zo'n leuk ventje verdient het om een leuk vriendje of vriendinnetje te hebben.

En jij van harte gefeliciteerd met het nestje van Nadiya.

Groetjes van
Beau en Joan

Natasja Vialle
3 jaar geleden

Lieve Ilse.
Ontzettend bedankt voor je hulp en begeleiding in het zoeken naar onze kleine pup.
Jouw kennis en ervaring maakten dat wij blind op je vertrouwen en haar gewoon zijn gaan halen.
Je bent een schat en niets is je teveel!
Het maakt jou niet uit als de pup niet van jou kennel komt.
Ook voor collega kennels zet je je 100% in.
Onze dank is groot! ??

Ilse
3 jaar geleden

Dankjewel Gerrie... ik word er stil van....♡♡♡

Gerrie
3 jaar geleden

Lieve Ilse, ik had geen betere kennel en dierenliefhebster kunnen hebben. Wat ben je hulpzaam. Niets is teveel en ik ben je zo dankbaar. Het draait om de liefde van de dieren bij jouw ipv geld, zelfs nu mag ik nog altijd op je hulp rekenen. Ik hoop dat je nog lang door blijft gaan en raad iedereen aan om via jouw een hondje te kopen, ook als je zelf geen nestje hebt weet je de weg om alles te regelen zodat het altijd via een juiste, goede weg gaat. Ik wens je ontzettend veel succes met je kennel en wil graag een goed woordje voor je doen bij toekomstige klanten ?. Ook het ras is fantastisch. Hier gaan we nog vele mooie jaren mee beleven. Ilse bedankt voor ALLES. Gr Gerrie

ilse
3 jaar geleden

Lieve familie Brokman....
Yara is inderdaad een schatje!!! Ze zal heel veel plezier en liefde bij jullie vinden en krijgen♡♡♡
En zekers tot volgend jaar...

Brokmann
3 jaar geleden

Wij hebben op 28 augustus onze lieve "Toy" Yara opgehaald bij Ilse, en wat is het een schatje! Het is zo een lief en rustig hondje en het is echt een verrijking van ons leven. Wij zijn Ilse heel dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan maar ook zeker voor Yara! Wij gaan nog heel lang genieten van onze kleine boef en kijken zeker nog uit naar een nieuwe "Toy" dag.
Veel liefs Familie Brokmann

ilse sap
3 jaar geleden

Het was een topdag dit jaar weer! Een klein regenbuitje mocht onze pret niet drukken....
Iedereen hartelijk dank voor jullie komst... door jullie is zo'n dag een succes!

Wendy fierinck
3 jaar geleden

Je opendag was zo leuk zoveel hondjes bella was voldaan na die dag super kan niet wachten tot volgend jaar

ilse sap
3 jaar geleden

Allemaal hartelijk dank voor de lieve woorden♡♡♡♡♡

Ninette
3 jaar geleden

Bedankt Ilse dat je heel vroeg in de morgen Kaya hebt opgehaald en haar goed hebt opgevangen.
We hebben weer een heel mooi puppypakket ontvangen, groetjes Ninette

Dorien en Nancy
3 jaar geleden

Ilse is een fantastische kleine thuis fokker die met passie dit mooie ras fokt. Zij is totaal geen broodfokker maar heeft echt hart voor haar dieren. Ze staat altijd klaar voor goede adviezen ook al koop je bij haar geen hond. Daar is het haar echt niet om te doen. Ilse is echt een warme en hartelijke persoon. Eens per jaar houdt ze bij haar thuis de Russian toy dag. Ze onderhoud het contact met alle toy liefhebbers. Een geweldig initiatief. Ilse, bedankt voor al je goede en hartelijke tips en adviezen. We zien elkaar snel! Liefs, Dorien en Nancy

ilse
4 jaar geleden

Dankjewel Els....
Daar doe ik het allemaal voor♡♡♡♡♡

Els Vonk
4 jaar geleden

Hoi Ilse,

Finley woont alweer een paar maanden bij me, wat gaat de tijd hard! Het is zo'n lief hondje. Hij gaat overal mee naartoe, winkelen, terras, strand, bossen echt alles vind hij leuk. Overal waar ik kom willen mensen foto's van hem maken of even met hem knuffelen. Het is zo'n lief hondje. Lekker spelen vind hij super maar ook kan hij uren bij me liggen slapen.

Bedankt voor alle goede zorgen en het prachtige puppy pakket waar werkelijk alles in zat!

Fantastisch hoe je de tijd voor iedereen neemt en hoe netjes alles geregeld is.

Het zijn super lieve hondjes met een heerlijk karakter. Echte kroelkontjes die iedereens hart veroveren.

Finley en ik kijken al uit naar onze eerste toydag!

Tot snel, groetjes Els.

Sandra
4 jaar geleden

Hoi Ilse , we zijn heel gelukkig met Ella (Cinderella).Ze past echt bij ons gezinnetje en we genieten elke dag van haar... Het is een schat voor onze kinderen en ze wordt op handen gedragen (letterlijk en figuurlijk????)... dank je wel voor je goede zorgen ????groetjes Sandra

ilse
4 jaar geleden

Heel erg lief al jullie berichtjes!! Ik doe het met veel liefde.....

Yvonne
4 jaar geleden

Hey Ilse,
Billy is al bijna een half jaar bij ons, wat is hij leuk!
Superlief, speels en kan het heel goed vinden met soortgenoten Prince en Chino.
Chino is nu 1,5 jaar bij ons, toen wij hem bij jou zagen waren we meteen verkocht, wat n schatje!
Super dat je altijd paraat staat met raad en daad, je doet nooit tevergeefs een beroep op jou Ilse bedankt daarvoor.
Leuke die foto van de toydag op je site, was echt een supergeslaagde dag. Volgend jaar weer?!
Groetjes Yvonne

Jeanette
4 jaar geleden

Hallo Ilse,
Jasper is alweer ruim een half jaar bij me. Het is een schat van een hondje, lief, speels, slim en super aanhalig.Fantastisch, had me geen beter hondje kunnen wensen. De zorg en aandacht die jij je hondjes geeft is geweldig. Ook al zijn ze bij je weg, je blijft erbij betrokken en bent altijd bereid goede adviezen te geven en mee te denken. Geweldig, Ilse heel erg bedankt.
Jeanette

Ninette
4 jaar geleden

Hoi Ilse,

Wat zijn we blij met Flynt, een echte schat en zo aanhankelijk en ook af en toe heel ondeugend.
Hij heeft een heerlijk karakter.
En wat waren we blij met het grote puppypakket dat wij mee kregen van je.
Groet Ninette Slagter

Klik hier om een tekst te typen.